Bitcoin’de 3 ay sonra bir ilk! 100 bin doları aştı

Kripto Piyasası Değeri 3.1 Trilyon Dolara Ulaştı, Bitcoin Fiyatı 100 Bin Doların Üzerine Çıktı

Son verilere göre, Coinmarketcap’in analizine göre küresel kripto para piyasasının değeri 3 trilyon 110 milyar dolara ulaştı. En popüler kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı son 24 saat içinde %3,8 artarak 100 bin doları geçti.

Şu anda 100 bin 769 dolardan işlem gören Bitcoin, haftalık bazda %4 civarında bir değer kazancı elde etti.

ABD Hazine Bakanı Scott Bessent ve Ticaret Temsilcisi Jamieson Greer’ın Çinli yetkililerle yapacağı toplantının duyurulmasının ardından, Çin tarafı da Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Hı Lifıng’ın ABD’li yetkililerle görüşeceğini açıkladı.

Uzmanlar, ABD ve İngiltere arasında bugün yapılan ticaret anlaşmasının piyasalarda olumlu bir hava yarattığını belirtiyor.

Piyasa değeri bakımından ikinci sırada bulunan Ethereum’un fiyatı da yaklaşık %11 artarak 2000 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Related Posts

Brent petrolün varili 63,02 dolardan işlem görüyor

Brent petrolün varili 63,02 dolardan işlem görüyor

TÜİK açıkladı: Sanayi üretimi arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Sanayi Üretim Endeksi’ni açıkladı. Sanayi üretimi yıllık yüzde 2,5 arttı. Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2025 yılı Mart ayında madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı …

Tarifelere rağmen Çin’in ihracatı arttı

Çin’in nisan ayında ihracatı yüzde 8,1 artarak 315,6 milyar dolara ulaştı. ABD’ye ihracat yüzde 21 düşerken ASEAN’a yüzde 20,8, AB’ye ise yüzde 8,2 yükseldi. Ticaret fazlası 96,1 milyar dolar olurken, iki ülke arasındaki ilk tarife müzakeresi bugün İsviçre’de yapılacak.

Atık kağıtta ithalat sınırı yalan oldu

Sektörde yüzde 50 sınırı dinlenmiyor. Türkiye’de yayıncılık sektörüne bir darbe de dövizle alınan kağıtlar ve atık kağıt ithalatı ile vuruluyor.

Pınar Eczacıbaşı son yolculuğa uğurlandı

İş insanı Pınar Eczacıbaşı Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Boş şeylerle tıka basa dolu!

Hepimizin elinin altındaki dijital belleklerin belli bir kapasitesi var, o kapasitenin izin verdiği ölçüde veri depolayabiliyorlar. İnsan belleği de bundan farklı değil; bizim de belleklerimizin bir sınırı, bir dolma noktası var. Saklamaya değer şeyleri belleğimize kabul etmek, değmeyenleri geri çevirmek bu yüzden önemli. Aksi halde önemsiz şeyler önemlilere ayırmamız gereken yerleri dolduruyor ve belki de hayati bilgilerden, tecrübelerden, hatıralardan mahrum bırakıyor. Bir önceki günümüzün seyrini